Thursday, 14 July 2016

Jawab survey dapat voucher pulak!

Hai korang!

Arini nak share lagi 1 website survey yang boleh buat duit! I dh 3 kali redeem tauuu... Tapi this one xblh redeem cash la... Blh redeem voucher je... As of now, blh redeem voucher RM30 Aeon, RM30 Zalora atau RM30 KFC/Pizza Hut... Ok la kan... Blh dpt makan free... Hehe

Macam biasa, di sini I share sejarah penebusan I... Hehe

13 July 2015

First time I tebus, saja nak test... Jadi I pilih voucher Aeon... Nk shopping untuk diri sendiri la konon... Alhamdulillah sampaiii... Excited gila masa tu.. Xsia2 la usaha ku selama ini... Hehe

Tapi sejak jadi mak-mak ni, selalu xsmpi hati nk shopping untuk diri sendiri... Utk anak-anak laju je... Huhu... Jd dh tekad next time nk redeem yang makan-makan pulakk... Jadi semua boleh merasa...


1 February 2016

2nd time redeem... Kali ni, aku redeem voucher KFC/Pizza Hut... Dpt arini, esok terus g makan! Haha... Excited punya pasal...

RM30 ni, cukup la bagi ktrg sekeluarga ber5... Kena tambah sikit je, xsmpi RM20 pun... Yang penting happy dpt makan free... Haha



23 June 2016

Yay!! Points dah cukup lagi! Redeem KFC/Pizza Hut jugak, because of the joy it brings... Gitu... Haha...

Tapi yang ni blm gune lg... Sbb smpi justtt before raya... Jadi xdan lg... Maybe next week... Hehe




So guys and girls, apa lagi... cepat-cepatlah daftar kat sini yaaa!! Good Luck!

4 comments:

  1. Berbaloilah walau sekadar voucher tapi ada nilai yg setanding
    Tak rugi betullah tu:)

    ReplyDelete
  2. baucer pun oke jugak.. tahniah.. nak join jugak la mcm nie..

    ReplyDelete