Thursday, 28 May 2015

Jawab survey dapat duit!

Alhamdulillaaahhh... Just got my 2nd payment tadi...





Email di atas dihantar oleh PayPal... Setiap kali kita dapat payment dalam akaun PayPal kita, kita akan terima emel macam ni...
Dalam internet ni, ada baaaanyak peluang untuk kita mendapatkan extra money or even extra income... Tapi, banyak jugak yang tipu ataupun scam...

Tapi website ni, saya dah verify yang ianya selamat, dan dorang betul-betul bayar :)

So klik je pada link ini: V Opinions, dan daftar ye...

Minimum payout ialah sebanyak USD 10, which amount to lebih kurang RM30 duit kita, depends pada currency rate semasa... Kebiasaannya, setiap survey akan dibayar sebanyak USD 1 - USD 3... Tapi saya pernah jugak dapat survey yang dibayar sehingga USD 5... Anda boleh juga kumpul sampai banyak-banyak baru redeem, tapi saya suka redeem je bila dah cukup USD 10 tu...

V Opinions ini juga mengamalkan loyalty system... Bila kita daftar je, kita akan jadi 1-star member... Selepas kita dah isi 10 survey, kita akan jadi 2-star member, dan mendapat 5% lebih reward daripada biasa.... Cukup 25 survey, kita akan dinaikkan menjadi 3-star member, dan dapat 10% lebih reward. 50 survey, 4-star member, extra 20% reward... 100 survey akan menjadikan kita 5-star member, dan kita akan mendapat 50% reward... Which means 1.5 reward la... Maknanya kalau survey yang offer USD 3, kita akan dapat USD 4.5...

And u know what, saya baru isi 9 survey... Tapi dah dapat USD 20... And dalam akaun dah cukup pun kalau nak redeem USD 10, tapi saja yang ni nak simpan lebih sket :)

Payment hanya dibuat ke akaun PayPal sahaja... And akaun ni mudah je, just daftarkan your email sahaja... Then kita boleh linkkan ke akaun bank kita, dan boleh cashkan apa-apa duit yang kita ada dalam tu... Ataupun, shopping je kat Zalora... Sebab dorang terima payment by PayPal :)

Selamat mencuba!

11 comments:

  1. Alhamdulillah, semoga terus dimurahkan rezeki yer...

    ReplyDelete
  2. amboi rezeki gak tu wafee :)

    ReplyDelete
  3. TQSM perkongsian. Kalau free, saya nak daftar V Opinions kejap lagi. Baru 2 hari lepas puas cari info pasal paid survey, terkena beberapa ratus RM. Saya dah minta bank batalkan credit card & buat dispute claim. Hope sempat dapat duit balik. Pengalaman cetek sebab tu mudah kena tipu :-(

    ReplyDelete
  4. Buat Duit dengan Survey
    http://lemangpanas90.blogspot.my/2015/09/buat-duit-dengan-survey.html

    ReplyDelete
  5. try this link
    http://id.ipanelonline.com/member/index/
    best site from indonesia with very higt payment..just follow the link,regristration and answer the survey..very simple

    ReplyDelete
  6. SALAM SIS SAYA DH TRY LINK NI.TP SUSAH LA NK DAPAT SERVEY..HMMM..ADA TIP X NK BG CEPAT DPT SERVEY. 2 HARI TUNGGU SDE 1 PUN DAPAT..HUUHUHU

    ReplyDelete
  7. tambah duit poket tanpa modal,daftar percuma...duit terus dibayar ke akaun anda.

    ReplyDelete
  8. tahniah berjaya buat duit online..bole tgk blog sy kongsi2 ilmu menjana duit dengan survey online... http://surveyonlinepaid.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. ni pun best~ dah 26usd skg~ belum cash out la~ nak tggu lagi~ hehe~ lepas ni kali.. nah~ daftarrrr http://csl.ink/29ki

    ReplyDelete
  10. Post yang sangat menarik. Jom lawat blog saya untuk join panel survey yang lain sambil2 boleh dapatkan tips buat duit online secara percuma.

    http://bit.ly/2g07zXO

    ReplyDelete