Tuesday, 21 January 2014

Happy Birthday My Babies!!

Sebelum saya tdo, n sebelum berakhirnya hari ni, saya nak tulis entry ni... Supaya saya dapat ingat saat ini sampai bila2 :)

Hari ni birthday my babies :)
Yes, both of them... Iman Sumayyah dah 3 tahun hari ni, n Iman Al-Fateh dan setahun :)


Kakak dah semakin bijak dan pandai berkata-kata... Seronok layan dia berbual... Ade je yang keluar dari mulut dia yang buat kite geli hati... Hehe... Skrg dh start nk minat belajar... Dulu kalau kita mengaji, dia sebok nak kacau, nak pusing muka surat seterusnya... Sekarang ni, dengar je kita mengaji, dia pun sibuk nak amek Iqra' die... Hehe

Adek pulak dah start nak tateh-tateh... N dh a few times jugak die berdiri n lepas tangan... Tak lama lagi berjalan la tu ^_^ 
Hari ni jugak cukup lah setahun mama menyusukan Ateh... Doakan mama terus kuat utk setahun lagi ye!


Ni gmbr 'mini' party utk Maya & Fateh kat nursery tadi... Beli kek je... Tengok2 kakak nursery tu siap belikan party pack - topi, topeng, belon n yang buat bising tu... Bukan main la depa... Smpi abes kek... Xsmpt mama n baba nak merasa... Hehe



Tengok la Ateh tu... Macam nak terkam je angry bird tu... Hehe... Balik tadi purple je lidah...

Oklah... Tu je nk cite... Anak-anak makin besar ni,terasa la makin tua diri ini... Tahun dpn dh 30!! O.M.G!!! 😋

2 comments:

  1. wahh cake angry bird lah..purple colour lagi..kompom sedap niiii :)
    happy birthday adik maya & fateh semoga Allah panjangkan umur,sihat selalu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... Kak Roha, mama pun telan air liur jela tak dapat merasa... Balik depa dok bawak lidah purple je tunjuk kat mama... Hehe...

      Amiinnn... Tq atas doa :)

      Delete