Thursday, 18 September 2014

Best Friends For Life

Ni adek bawah saya... Two years younger than me...

Kitorang memang rapat la... No doubt about that... Kitorang kawen skali, 1st anak sebaya, 2nd anak sebaya, and now mengandung anak ketiga sama-sama :)

Anak first & second beza 6 bulan.. Maknanya, saya dah nak bersalin, barulah dia mengandung... Tapi semua menyusu sama-sama :) Jantina pun both sama; anak first girl and anak second boy.... 

Yang no 3 ni baru kesampaian nak mengandung sama-sama.... Banyak betul sama-sama entry ni... Huhu

Oh, lupa satu lagi... Dalam Shaklee pun sama-sama... Hehe 
Ku berangan nak naik pentas Mascel sama-sama :p

B-day Sumayyah & Fateh Jan 2014


Masa muda-muda tak ingat bila :)

This was us masa kecik2... Masa ni umur 3y & 1y kot :)

But this entry is not for us...

This entry is for our daughters... Sumayyah & Balqis... Suka tengok their closeness now... Memang best friends... Kawan gaduh pun ye... Tapi bila jauh rindu... Hehe

B-day party @ Lola's house


Tambah-tambah pulak mama & ibu memang suka pakaikan baju sama... Nak belikan Sumayyah, mesti teringat Balqis... Pastu penat nak menjawab orang asek tanya kembar ke... Hehe

Raya 2013


@ Mines Shopping Center


Ni pun masa bday party Jan 2014.. Tapi dah malam


@ Ikea Damansara


@ Yan, rumah mak mertua my sister

Masa ni tengah gado... Sebab tu tak mau pegang tangan :)

Ni dah baik, makan lolly sama-sama :)


Raya 2014

Mama just hope that you two will be best friends for life kay? ;)





Wafee
NakShakleeCariSaya!
0123772115

8 comments:

  1. salam perkenalan i follow u back
    keep in touch

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan jugak...
    Follow u back...:)

    ReplyDelete
  3. eh, sama lah ur story dgn akak! akak pun anak sama dgn kakak sulong - 3-3 org sebaya. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... Nanti boleh sekolah skali kann :)

      Delete
  4. auwww sweetnye sumayyah and balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... Mama ngan ibu tak sweet? ;P

      Delete