Monday, 20 October 2014

Alhamdulillaaaah... Hb cantikkkk :)

Semalam check-up baby... Alhamdulillah semuanya OK :)

Part yang paling saya tak suka, is kena ambil darah... Dahla last time cek Hb, Hb cukup-cukup makan je... 11.3 je... Jadi this time kena amek setong... Saya panggil setong sebab bagi saya dah banyak sangat la tu... Hehe

Xtau la kenapa, urat saya ni memang susah betul... Setiap kali g checkup, mesti kene cucuk dua-dua belah :(

Semalam pun :(

Tapi berita gembiranya, Hb cantik kali ni! Tengok la kat bawah ni... Mungkin you all dah biasa, tapi bagi saya, memang ini sangat-sangat luar biasa! Hehe



Hb 12.4 :)

Sepanjang pengalaman saya mengandung dah tiga kali, ni laaa yang paling tinggi tau... Huhu... Biasa memang around 10+ sampai 11+ je... Yesss... 10.8 pun pernah.... Bagi KK memang dah di bawah paras normal la tuuu... So apa yang saya kene buat? Setiap 2 hari kene p cek tekanan darah... Me don't like :(

So apa yang saya buat yang lain dari sebelum-sebelum ni? Hehe... Kali ni, tentulah saya makan Shaklee... Saya ambil set hamil Shaklee... 

And memang Vita-lea yang terkandung dalam set tu, telah terbukti boleh menaikkan Hb... Tapi dalam hati risau gak... Sebab diri sendiri belum merasai sendiri pengalaman tu... Tapi now saya sangat happy! ternyata Shaklee ni reliable! Hehe

Kalau Hb you all rendah jugak, boleh la cuba Vita-lea ni... Confirm tak kecewa! :)




Wafee
NakShakleeCariSaya!
0123772115

4 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillaahh... Happy sangat Anum :)

      Delete
  2. alhamdulillah wafee, lain kandungan lain ragamnya..semoga dipermudakanNya..amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak Ana... Kak Ana anak2 semua dah besar2, mesti semua tinggal kenangan je kan :)

      Delete