Wednesday, 8 October 2014

Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain


Ok, first time cheq nak bersegmen-segmen ni... Hehe... Tengok Anne buat macam senang je... Hehe... So sebok nak join gak :p




Syarat-syarat:

1. Follow blog penganjur Anne Nurain (ni dah lama buat.. Hehe)

2. Buat n3 "Segmen bloglist exchange by Anne Nurain (tengah buat :p)

3. Tepek banner sekali dengan backlink (Weee... Dapat ilmu baru... baru tau macam mana nak backlink pada banner... Hehe.. Saya budak baru belajar)

4. Tag 3 orang blogger (so saya nak tag Kak Ana, Kak Linda & Kak Yati)

5. Tinggalkan URL n3 ini pada ruangan komen (will do bila dah siap... Hehe)

6. Buat bloglist baru yg ada blog penganjur & peserta2 (ni pun will do bila n3 ni dah siap... Hehe)



Done!! Jom join jugak korang :)


13 comments:

  1. Salam dari segmen yang sama :)

    http://www.empayarmarlisha.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Wafee comel, insyaAllah k.linda akan buat entry...kena baca syarat dulu dan erkkk kena belajar backlink jugak nampaknya hehe....tq Wafee dearie, really appreciate this :))

    ReplyDelete
  3. BW kat sini dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari segmen yg sama :))

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama ^_^

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete
  8. saya dtg dari segmen yang same... salam perkenalan yer.. blog awk dah ade dalam bloglist saye: ''Segmen Bloglist Exchange''...

    SWEET HEART

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html

    ReplyDelete
  10. dtg dari segmen yg sama..slmat bersegmen..

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama, follow sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete